CALL: +44 (0)1253 702531

What we did

Daedalian Glass Studios played a large part in the renovation of Joseph’s Well. The centrepieces of this project are beautiful kiln formed and toughened glass stair treads that allow natural light to flow through the lobby area while also providing a pleasing visual aesthetic. By using the original cast iron frames and inserting the glass treads, this created an interesting juxtaposition within the design.

These are complimented with matching glass office doors, glass panels in the lifts, a glass table in the conference room (with integrated edge lighting), lead crystal handles and handrails. and a reception desk created from curved glass panels in the same style as the stair treads.

Project details

TECHNIQUES AND SERVICES
SECTORS

DISCUSS A PROJECT